JustHost-hosting de incredere la un preț accesibil

Doar gazdă este, fără îndoială, o companie ce gazduieste site-ul remarcabil, care oferă performanțe remarcabile și timpul de răspuns de servicii. Ei au un bogat pachet de gazduire web, dotat cu o serie de caracteristici uimitoare. Câteva dintre acestea includ hostings nelimitat de domenii, adrese de domeniu absolut gratuit, nelimitat de date rata de transfer, spațiu de stocare nelimitat, infinit conturi de e-mail etc; sprijin pentru un număr de CGI / bazelor de date, inclusiv (dar nu limitat la) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby on Rails, accesul la un site web gratuit enorm de bibliotecii taxa de script-uri, sprijin pentru gestionarea integrării sistemelor de conținut (cum ar fi Joomla, Drupal); numeroase capabilități multi-media, cum ar fi suport video și audio; cărucioare de cumpărături complet gratuit, facilități de securitate (tehnici de criptare PGP) pentru e-commerce site-uri web, precum și a altor funcții tehnologice.

Toate cele de mai sus vin pentru un preț foarte rezonabil. Există diverse atractive doar Coduri promoționale gazdă, Reducere promoționale JustHost și doar coduri de discount gazdă disponibile în acest comentariu JustHost permite economii suplimentare de numerar mai multe.

Încă de la începutul lor, Doar gazdă au fost deja generatoare de experienta web hosting perfectă, și o platformă cu un singur obiectiv comun: de a furniza un serviciu de încredere. Ele au o infrastructură de obicei, robust, care oferă performanță ridicată, și alături de evaluat sunt printre cele mai bune în considerare gradul de satisfacție al clientului partea de sus a acestora. Călare pe aceste aspecte, Doar gazdă garantează un web hosting de experiență de înaltă calitate sau banii inapoi. Tocmai acest comentariu gazdă are o privire detaliată la ceea ce este garantată de către Doar gazdă.

Încredere
Doar gazdă este dedicat pentru furnizarea unui mediu web de siguranță și securitate și de încredere hosting. Ei au angajat un număr de servere procesor quad, Putere UPS Back-up Generatoare și OC-96 Link Backbone pentru a oferi eficiență maximă pentru site-urile web ale clienților lor. Au o echipă cunoștințe și experiență în centrele lor de date, care monitorizează în mod constant sistemul de rețea pentru a verifica că nu există întreruperi în serviciu. Urmărirea lor 24/7 de rețea vă ajută să se asigure că, în cazul în care o problemă nu apare, se adresează cu promptitudine. Serverele JustHost folosi o coloană vertebrală solidă pentru a garanta cele mai mari viteze de până și de timp pentru fiecare singur site web găzduit pe serverele lor.

Oricand Cash Back Garantare
Doar gazdă garantează satisfacția dumneavoastră totală sau rambursare de numerar. Dacă, în orice caz, alege să rezilieze contul dvs. oricând Doar gazdă va reveni banii pentru restul perioadei de timp, luând în configurarea si domenii taxelor de înregistrare nume, (aceasta se datorează faptului că Doar gazdă suportă un cost pentru acestea). Tu, eventual, pot cere banii înapoi, dacă aveți impresia că nu sunt mulțumiți de serviciile lor.

Persoane Reale
Doar gazdă garanții că acestea vor fi întotdeauna accesibile de clienții lor și, atunci când îi contactați prin telefon, veți obține pentru a vorbi cu un om real, cineva care vorbește limba engleză și cineva care va răspunde la întrebările dumneavoastră, se ocupă cu problemele tale și a vă ajuta pentru a rezolva problemele tale. Acest serviciu este furnizat de suport 24/7. Angajații lor de servicii pentru clienți sunt extrem de caldă și prietenoasă și instruit pentru a avea grijă de problemele tale si-au pus, în general, cea mai bună picior înainte de rezoluție rapide la toate problemele tale.

Telefon & E-mail Suport tehnic
Doar gazdă garantează că de fiecare dată când încercați să luați legătura cu ei, vor pick-up de telefon și răspunde la e-mail cu promptitudine, și într-un mod plăcut, grijuliu. Lor de telefon de contact și servicii de e-mail sunt destul de fiabile și puteți fi siguri că dificultatea special, este de gând să fie luate de îngrijire de către experți din industrie și cele mai bune profesioniști.

Orice webmaster care este in cautarea unui furnizor de web gazdă, înțelege că hosting de încredere site-ul web și asistență pentru clienți superioare sunt două dintre elementele cele mai de bază de web gazdă ar trebui să livreze. Acestea sunt punctele cheie ale serviciului plus gazdă Tocmai. Top-calitate serviciul de găzduire, caracteristici deosebite, fiabilitate, preț economic, de asistență pentru clienți fantastic – toate acestea fac în valoare de fiecare dolar cheltuit pe servicii gazdă Tocmai ce gazduieste.