FatCow web hosting reduceri și coduri promoționale

Ar trebui să fie în considerare pentru a muta on-line și căutarea pentru o companie de hosting care vei face cu probabil cel mai bun, nu trec prin acest comentariu Fatcow primul. În acest comentariu Fatcow ce gazduieste de-al nostru, vom enumera în prețul de valoare, fiabilitate, servicii și caracteristici, precum și alte informații în legătură cu serviciile de gazduire oferite de site-ul web hosting Fatcow. Noi oferim, de asemenea, oferte de avantajos FatCow – promovare promoționale Fatcow & oferte de discount FatCow pe acest site. Check out acest independentă și obiectivă de web hosting Fatcow comentariu este listat mai jos, pentru toate acestea.

FatCow poartă o poziție fantastică în lumea afacerilor on-line de servicii de gazduire web ca fiind un webhost cu fiabilitate de necontestat, valoarea de cost bun, servicii deosebite de sprijin clienților și caracteristici uimitoare. FatCow a fost înființată în anul 1998 și s-au extins, după care nu doar în baza de clienți, dar în plus, s-au construit reputatia mare și s-au transformat acum în brandul cel mai recunoscut din industrie.

Web Hosting Caracteristici
FatCow oferă o mulțime de posibilități nelimitate cu planurile lor de lățime de bandă nelimitat, care includ, spatiu pe disc nelimitat, nelimitat cantitatea de e-mail și conturi de un număr nelimitat de domenii găzduite și baze de date MySQL.

Acestea furnizează numeroase complet gratuit de e-commerce care abilitează, prin urmare, cumpărătorii de a construi site-uri on-line de cumpărături web cu o selecție de cosuri de cumparaturi online, PayPal și de credit pe bază de card plug-in și de salvgardare site-ul web folosind un SSL partajat. În plus, acestea sprijină crearea rapidă aplicații 3rd party pe cont propriu dvs. de web-site-ului.

Produse si Servicii
FatCow vine cu un instrument gratuit site-ul gratuit în curs de dezvoltare. Este posibil să se creeze site-uri web interactive cu toate aplicațiile disponibile cu planul serviciul lor. FatCow oferă, de asemenea, un nume de domeniu de înregistrare nr de cost pentru o durată de viață, precum și de introducere pe piață liberă și credite de publicitate. În plus, ei susține planul lor de web hosting nor, care are o garanție o lună de bani înapoi, plus o 99,9% up-time de asigurare.

FatCow oferă, de asemenea, construit în instrumente pentru webmasteri, set de scripturi Instalare plug-in, și de raportul cost-gratuite de e-commerce pentru întreprinderi internet. La început de faptul că, FatCow oferă o varietate de soluții adăugată și servicii specializate, cum ar fi gestionarea site-ul web, adresa de e-commerce de consultare, nume de domeniu și servicii web.

Panoul de control
Este vital pe care le posedă un grad mare de control asupra dvs. de web hosting setările. FatCow poate ajuta sa materializa prin oferirea unui simplu de utilizat cPanel VDeck. Acest program de calculator vă oferă capacitatea de a verifica fiecare și fiecare aspect esențial al contului dvs. de web hosting direct de la înființare de e-mail, mesajele de deschidere pe un server de e-mail bazat pe Web hosting la bazele de date de construcție și mult mai mult. FatCow interfață web hosting utilizatorul are, în plus integrat cu o aplicație software de instalare care vă permite să integreze aplicații variind de la serviciu blogging WordPress pentru CMS Joomla.

Încredere
FatCow este renumit pentru serviciile de expert eficiente, de încredere și sigure. Ele oferă server de iarnă regulate back-up-uri și să ia mândrie în monitorizarea lor de serviciu 24/7, sistem de back-up generator.

FatCow a dezvoltat un sistem de ajutor afacerile extrem de critice ale clienților săi. Acest web gazdă face uz de cea mai înaltă calitate, cu echipamentele de tip server grupuri NetApp spatiu de depozitare pentru a face sus pentru cantitati mari de date. Cunoașterea cerințelor vulnerabile de date ale întreprinderilor de accelerare, FatCow are o abordare considerabilă a garanțiilor de protecție a datelor și cu high-end firewall dezvoltate de Cisco, mai multe niveluri de monitorizare a rețelei și a controalelor de securitate și echipaj. Routere twin da redundanță îmbunătățită în același timp o legătură multi-gigabit oferă consumatorilor avantajul de site-uri de performanță puternice. FatCow garanteaza disponibilitatea de afaceri pe internet cu o asigurare uptime de 99,9%.

Pret Valoare
FatCow web hosting plan de servicii este foarte preț rezonabil, la un cost de 3.67 dolari în fiecare lună ($ 44 pe an). Dar clienții pot economisi bani, de fapt mult mai mult prin cumpărarea de 2 ani sau 3 ani. Aceasta oferă beneficii excelente pentru întreprinderile mici și mijlocii, prin furnizarea, cu o gama bogata de caracteristici, la un cost extrem de scăzut.

Clienți Suport
Puteți beneficia de suport 24/7 în mai multe moduri diferite, începând cu telefonică gratuită, adresa de e-mail și chat live. FatCow oferă chiar și un proces de bilet de sprijin care vă permite să publicați cereri foarte usor. Sistemul de sprijin este de modă într-un mod care vă permite să vă ajute la o bază de cunoștințe, întrebări frecvente pagină, clipuri video de instruire și link-uri către diverse resurse externe.